PROGRAM DEČIJEG IGRALIŠTA

POPODNEVNO RAZGIBAVANJE

Ovaj program podrazumeva organizovane različite sportske aktivnosti za decu, a održavaće se svakog petka u septembru mesecu u periodu od 17 do 19 časova. Program vodi trener tekvondoa koji ima dugogodišnje iskustvo u radu sa decom uz pomoć asistenta.

Program se bazira na takozvanim motoričkim poligonima i aktivnostima sa loptom.
Motorički poligoni su jedan od najboljih načina da se elementi koji se nauče na časovima, povežu i prikažu kao jedna celina. Motorički poligoni mogu biti: atletski, gimnastički, poligoni sa loptom, ili kombinacija svih aktivnosti.

Motorički poligoni su veoma zanimljivi deci, potrebno je brzo se provući, preskočiti, savladati datu prepreku, uraditi kolut napred a pritom uraditi sve zadatke za što kraće vreme, tačno i precizno.

Igre sa loptom danas predstavljaju nesumnjivo najpopularniju sportsku aktivnost, a na radionicama deca će se upoznati sa osnovama fudbala, košarke, odbojke, rukometa…Elementi igara sa loptom koji se sprovode na časovima su: hvatanje, dodavanje, vođenje lopte rukom i nogom, gađanja u metu (koš, gol), odbijanje lopte…

Deca će kroz osnovnu obuku svih navedenih elemenata određenih sportskih igara učestvovati u poligonima i takmičenjima, gde će naučene elemente moći da sprovedu i uspešno reše zadatke.

Program je namenjen uzrastu od 3 do 10 godina, a mesto predviđeno za održavanje je ograđeni odbojkaški teren ili bazen sa peskom.

EDUKATIVNA RIZNICA

Ovaj program podrazumeva približavanje svetske mitologije, arhitekture i arheologije deci kroz igru. Korišćenjem raznih metoda: crtanje, pravljenje raznih predmeta od gline i plastelina itd. deca će imati priliku da na jedan interaktivan način spoznaju intrigantan svet svetske mitologije, arhitekture i arheologije. Program će se održavati svake subote od 10 do 13 časova, dakle u trajanju od 3 časa.

Za održavanje ove radionice neophodno je obezbediti: blokove za crtanje, bojice, voštane bojice, glinu, lepak itd. S obzirom da je materijal potrošan, neophodno ga je radovno nabavljati, naročito ako radionicu posećuje veliki broj dece.

Radionicu vodi diplomirani etnomuzikolog Maja Krasin i Irena Radenović Trifunac, diplomirani arheolog sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom.

Program je namenjen uzrastu od 3 do 10 godina, a mesto predviđeno za održavanje je separe, ispod travnatog dela.

RAZBIBRIGAONICA

Razbibrigaonica je kreativna radionica koju vodi Nevena Đukić, diplomirani pedagog sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom. Klinci i klinceze će kroz igru, zabavu i puno smeha ići na put oko sveta, spoznati svet životinja, čari godišnjih doba, morskih avantura, takođe će imati priliku da postanu mali čuvari prirode i upoznati se sa životnom sredinom i očuvanjem iste. Koristeći svoju maštu i kreativnost pretočiće svoje želje i zamisli u neko umetničko delo. Imaće priliku da otkrivaju, eksperimentišu, zapitkuju i na taj način dođu do odgovora na sva pitanja koja ih interesuju. Radionica je usmerena na različite aktivnosti kao što su: crtanje drvenim ili voštanim bojama, temperama itd., modelovanje plastelina, upotreba raznog didaktičkog materijala i reciklažnog materijala u svrhu pravljenja različitih predmeta koje će nositi sa sobom i tako ulepšati svoj prostor u kojem žive ili dobiti ideju šta bi mogli napraviti i pokloniti svojem drugaru, drugarici, sestri, bratu, baki, deki.

Pozivamo sve drugare da dođu i uživaju u dobroj zabavi svake subote i nedelje u julu mesecu u trajanju od 16 do 19 časova.

Program je namenjen uzrastu od 3 do 10 godina, a mesto predviđeno za održavanje je separe, ispod travnatog dela.

PREDAVAČI 

Nevena Đukić

Nevena Đukić

Diplomirani pedagog

Radionice subotom popodne vodi diplomirani pedagog Nevena Đukić sa desetogodišnjim iskustvom u radu sa decom. Pored toga aktivno učestvuje u kreiranju raznih edukativnih i zabavnih programa za najmlađe širom Beograda.

Maja Krasin Matić

Maja Krasin Matić

Diplomirani etnomuzikolog / Edukativni centar "Riznica"

Radionicu “Gospodar prstenova” vodi Maja Krasin Matić diplomirani etnomuzikolog. Svoje praktično delovanje na polju očuvanja nematerijalnog kulturnog nasleđa počinje intezivno da realizuje otvaranjem svog udruženja sa usmerenjem na edukaciju najmlađeg naraštaja. Do sada je uspešno realizovala više od deset projekata koji su podržani od Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, Grada Beograda (Sekretarijat za sport i omladinu, Sekretarijat za kulturu), gradskih opština Grada Beograda (Savski Venac, Čukarica, Rakovica, Novi Beograd), kao i edukativne radionice za decu u Švajcarskoj i Sloveniji.

Irena Radenović

Irena Radenović

Diplomirani arheolog / Edukativni centar "Riznica"

RadionicuTreasure hunt Indiana Jones” vodi Irena Radenović Trifunac koja je 2006. diplomirala na Filozofskom fakultetu u Beogradu na smeru Arheologija. Već pet godina se aktivno bavi kreiranjem i vođenjem radionica na temu arheologije za najmlađe.

Mihajlo Janković

Mihajlo Janković

Trener tekvondoa

Radionicu “Popodnevno razgibavanje” vodi Mihajlo Janković trener tekvondoa koji dugi niz godina radi sa mlađim kategorijama u TK “Kobra”. Tekvondom se bavi od 2002. godine, nosilac majstorskog zvanja crni pojac 1. dan.

Instruktor mačevanja za decu, radio na dečijim kampovima i radionicama kao instruktor mačevanja. Takođe i aktivni takmičar u oružju sablja.

Ronilac na dah prve zvezde, radio kao spasilac na svetskom prvenstvu u ronjenju na dah 2013. godine održanom u Beogradu. Hobi su mu motociklizam, biciklizam, planinarenje…

PROSLAVITE ROĐENDAN NA

DRUGAČIJI NAČIN

062 687 444

POSETITE NAS

RADNIM DANIMA

08h – 01h

VIKENDOM

08h – 01h

Kontakt

TELEFON ZA PROSLAVE

062 8526144

TELEFON ZA IGRALIŠTANCE I DEČIJE ROĐENDANE

062 8526144

TELEFON ZA OSTALE INFORMACIJE

065 3663666

ADRESA

Ada Ciganlija lokal br. 6

11000 Beograd