Rođendani

PROSLAVITE DEČIJI ROĐENDAN NA OTVORENOM IGRALIŠTU NA ADI

Igralištance na Adi se nalazi u sastavu restorana Time Out, koji se nalazi na Adi Ciganliji smešten uz pravu oazu mira i divne prirode tik uz jezero. Vreme trajanja rođendana je neograničeno, a naša topla preporuka je 3 do 4 sata. Naš tim iz kuhinje biće više nego srećan da postavi švedski sto po vašem izboru. Za mališane smo pripremili sokiće po posebnim cenama. Tortu vi donosite…i ne zaboravite svećice!

BESPLATAN ZAKUP PROSTORA

Prostor namenjen za roditelje i ostale goste se nalazi tik uz dečije igralište. Ono je nadkriveno. Obiluje lepim cvećem i baldahinima. Ovaj prostor je namenjen isključivo za goste slavljenika i zakup se ne naplaćuje. Zadovoljstvo nam je što nudimo besplatan zakup prostora jer naš pristup je ljubazan, profesionalan i pre svega prijateljski.

IGRAONICA NA OTVORENOM

Naše igralištance je savremeno dizajnirano, dobro opremljeno i poseduje dosta sadržaja namenjenih deci, kao i odvojen prostor za odrasle. Pravi ste srećnici, ako je vaše dete rođeno u letnjem periodu, jer ima priliku da proslavi rođendan na zaista orginalan način.

BESPLATNE RADIONICE ZA SVE MALIŠANE

U letnjem periodu, svakog petka, subote i nedelje, organizujemo program za decu, koji je obrazovnog-zabavnog karaktera. Program je besplatan za svu decu, a više o istom, sadržaju, satnici, predavačima možete videti na našem sajtu. U slučaju loših vremenskih uslova program se otkazuje.

GALERIJA SLIKA

DRAGI NAŠI RODITELJI I MALIŠANI

i ove godine, a sada već po tradiciji, organizovacemo niz aktivnosti za Vas.
U saradnji sa Dečijim Kulturnim Centrom, animatorima, profesorima, trenerima, sportistima, pedagozima, pedijatrima svaki petak, subota i nedelja kreiraćemo program koji ce biti i zabavan i edukativan.
 
Koristeći razne materijale idemo zajedno u svet mašte , gde ćemo nauciti više  kako da postanete čuvar nase prirode i izvidjac, arhitekta, muzičar, sportista…

Avantura

NEZABORAVNO JAHANJE PONIJA

Omogućite vašem detetu nezaboravnu avanturu jahanja ponija na našem igralištu.

BESPLATNE RADIONICE

ZA VAŠE MALIŠANE

Kako bi razonodili vaše mališane i učinili im boravak na našem igralištancetu
još zabavnijim, vikendom organizujemo raznolike edukativne radionice
koje drže stručni predavači iz različitih oblasti preko
sporta do arhitekture

REZERVIŠITE VAŠ DEČIJI ROĐENDAN NA

065 3663666

069 755933

za naše igralištance su se zainteresovali Pink i RTS televizija. Pogledajte priloge. 🙂